Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers

Autor: Exxar

gurps_dungeon_fantasy_adventurers.jpgKao iznenađenje pred kraj godine, Steve Jackson Games izdali su PDF-only suplement GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers . Prvi u seriji od barem dva naslova, ovaj dodatak donosi predloške i savjete za izradu likova za klasični dungeon hack fantasy roleplay, zajedno sa mnoštvom korisne opreme.

Napisan u opuštenom i vrlo zabavnom stilu od strane Sean Puncha, arhitekta četvrte edicije, Dungeon Fantasy: Adventurers pokazuje kako GURPS ne mora biti kompliciran sistem za igranje kompleksnih avantura. Dapače, ovaj dodatak kreće od pretpostavke da se koriste samo osnovna pravila kako bi se igra ubrzala, i zanemaruje sve aspekte likova koji nisu potrebni za dolazak do dungeona, probijanje kroz zamke i čudovišta te ekstrakciju blaga sa nedostupnih mjesta. No to ne znači kako je ovaj dodatak koristan samo za hack and slash avanture; savjeti za izradu likova i nova oprema iznimno su korisni i za "ozbiljan" fantasy roleplay.

GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers dolazi na 31 stranici i može se kupiti u SJG online dućanu e23 za svega 8 američkih dolara. Idući dodatak u seriji, GURPS Dungeon Fantasy: Dungeons, vjerojatno će izaći krajem siječnja, a najavljeno je kako će sadržavati puno više i korisnije od savjeta za izradu dungeona.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona