Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Dungeon Fantasy 14 u prodaji

Autor: Exxar

DF14_psisSteve Jackson Games u prodaju su pustili GURPS Dungeon Fantasy 14: Psi, najnoviji dodatak u Dungeon Fantasy liniji za GURPS.

Kao što je vidljivo iz naslova, ovaj dodatak u Dungeon Fantasy uvodi psioničke moći. Na prvom mjestu donosi mentalista, psionički template od 250 bodova, te lensove za multiklasiranje mentalista u druge klase, i lens za multiklasiranje drugih klasa u mentalista. Osim toga, tu je pregršt psioničkih moći prikladnih za Dungeon Fantasy, psionički protivnici, psionička oprema, savjeti za uključivanje psionika u kampanje, itd.

Prodajna cijena ovog PDF-only dodatka na 47 stranica je 10 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona