Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Discworld RPG

Autor: Exxar

discworld_rpgIz Steve Jackson Games dolazi najava o radu na novoj ediciji Discworld RPG-a. Poput i prošle, i ova edicija koristiti će GURPS.

Sean Punch, poznatiji kao Dr. Kromm odnosno glavni urednik za GURPS, dosta vremena je na svom blogu u tjednim izvještajima o napretku rada na GURPS projektima spominjao ogromni rukopis sa čijim pregledom jako, jako sporo napreduje. Neki je dan pak na službenom SJG blogu, Daily Illuminatoru, otkrio  da se radi o novoj ediciji Discworld RPG-a.

Nova edicija sadržavati će sve materijale iz core booka prošle edicije ali i dodatka Discworld Also te sve novosti koje su od njihovog izdavanja došle iz pera Terry Pratchetta, sve to koristeći pravila četvrte edicije GURPS-a. Kromm kaže kako je još prerano za utvrditi datum objave, s obzirom na to da se rukopis trenutno nalazi teak na prvom pregledu i da će konačni proizvod imati četiristotinjak stranica. Uzevši sve to u obzir, rekli bi smo da novu ediciju Discworld RPG-a možemo očekivati za oko pola godine do godinu. I nadamo se da se to neće odužiti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona