Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ranolipanjski GURPS PDF-ovi

monster_hunters_3Steve Jackson Games izdali su dva nova PDF-only naslova za GURPS: Monster Hunters 3 i Dungeon Fantasy Monsters 1.

GURPS Monster Hunters 3: The Enemy je zbirka nabrijanih nadnaravnih čudovišta za Monster Hunters liniju PDF-ova, ali iskoristiva i za GURPS općenito. Unutar ovih 40 stranica ćete naći kompletne statistike i puno bilješki za vampire, mumije, zombije, vukodlake, anđele, demone, i još puno puno toga. Uz to sve, u knjizi se nalaze i pravila za sastavljanje demonskih sposobnosti, tako da će baš svaki demon biti doista jedinstven i poseban.


dungeon_fantasy_monsters_1Također, izašao je i GURPS Dungeon Fantasy Monsters 1, uz koji ćete moći priuštiti pravi old school fantasy ugođaj uz svima poznata i prokušana GURPS pravila. Uz licheve, slimeove, zmajeve, i ostala bića, tu su i pravila za modifikaciju već postojećih monstera na nove i zanimljive načine. Taman da zapaprite playerima nešto što smatraju već poznatim i jednostavnim.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona