Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Monster Hunters ugledali svjetlo dana!

Autor: Exxar

championsPrvi naslov u novoj žanrovskoj GURPS liniji iz Steve Jackson Games, GURPS Monster Hunters 1: Champions, ugledao je svjetlo dana.

GURPS Monster Hunters je žanrovska linija PDF-only dodataka za GURPS koji na jednom mjestu sadrže sve informacije za brzu pripremu i igru unutar žanra modernih lovaca na nadnaravno, kao što su to ranije učinili GURPS Dungeon Fantasy za klasične dungeon crawlove i GURPS Action za filmsku akciju.

GURPS Monster Hunters 1: Champions tako sadrži informacije za stvaranje likova što uključuje templateove i lensove za uistinu brzu kreaciju bez potrebe za detaljnim prolaskom kroz Basic Set, ali i liste karakteristika prikladnih za žanr ukoliko su vam templateovi prerestriktivni. Osim toga, prezentirane su različite posebne sposobnosti koje lovci na čudovišta često imaju, kao što su magija i psioničke moći, specijalizirana oprema za borbu protiv čudovišta, itd. Da ne nabrajamo svaki detalj, dovoljno je reći kako sve skupa čini jednu vrlo koherentnu, potpunu cjelinu koja omogućuje uskakanje u uloge likova poput onih iz popularnih televizijskih franšiza kao što su Buffy ili Supernatural (da, možete biti i vampir i anđeo). Iako je ovaj serijal optimiziran za lovce na nadnaravno, jednako tako je više nego pogodan i za općeniti tretman modernih settinga u kojima su prisutni magija i ostali natprirodni elementi.

Championsi su samo početak, pa su tako u izradi i daljnja dva naslova u liniji, od kojih će se prvi pozabaviti materijalima za GM-a odnosno sustavima i savjetima za vođenje Monster Hunters avantura. Prodajna cijena GURPS Monster Hunters 1: Champions je 11 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona