Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova transhumanistička izdanja

Autor: Exxar

cities_on_the_edgeVolite li transhumanizam i RPG-ove? Onda bi svakako trebali provjeriti Transhuman Space setting za GURPS te Eclipse Phase RPG. Za njih su nedavno izašla i dva nova PDF-only dodatka: Cities on The Edge za THS i Ego Hunter za EP.

Cities on The Edge je sourcebook iz pera Anders Sandberga i Waldemar Ingdahla koji donosi pregled funkcioniranja gradova u Transhuman Spaceu. Neboderi visoki nekoliko milja, organske građevine, animirani grafiti i samokonfigurirajući hoteli su samo neke od stvari o kojima ćete moći čitati u ovom dodatku koji opisuje život u gradovima. Centralnu poziciju kao primjer detaljno razrađenog grada zauzima Stockholm, a tu je i gotova avantura. Prodajna cijena je 13 američkih dolara.

ego_hunterEgo Hunter je pak kratka avantura sa gotovim likovima za Eclipse Phase, koncipirana kao one-shot ali sa mogućnošću prilagodbe za postojeće kampanje i druge likove. Vrti se oko nekoliko različitih forkova (kopija u različitim stadijima razvoja) iste osobe koji moraju surađuju u potrazi za svojim originalom. On je naime nestao te je optužen za ubojstvo, no situacija je naravno zamršenija nego se čini. Prodajna cijena je svega pet dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona