Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Munchkin Zombies i novi Munchkin boosteri

munchkin_zombies_150Ekipa iz Steve Jackson Gamesa definitivno ne prestaje sa zanimljivim vijestima; za 2011. je najavljeno nekoliko noviteta iz Munchkin serijala, uključujući i Munchkin Zombies koji bi po zadnjim informacijama trebao izaći u svibnju!

Famozni slogan koji nas prati još iz prvog Munchkina "Kill the monsters! Steal their treasure! Stab your buddy!" će u ovom slučaju vjerojatno biti preokrenut, pošto će igrači prema najavi igrati zombije koji se bore protiv podmuklih ljudi koji im ne daju jesti mozgove. "Kill the living! Eat their brainz! Bite your buddy!" Što može biti bolje? Imamo par ideja, jer tu zabavi nije kraj.

munchkinomikon_150Također su najavljena i dva paketa karata koje će zasigurno zanimati sve sadašnje i buduće Munchkine. Munchkinomicon i Munchkin Monster Enhancers su dva paketa, svaki sa 15-ak karata koje su tu da zapapre svaku partiju.

Munchkinomicon donosi zbirku karata s posebno uvrnutim čarolijama, koje će vjerojatno biti inspirirane svima dobro znanim Cthulhu mythosom od H.P. Lovecrafta, dok Munchkin Monster Enhancers donose dodatke za čudovišta za one igrače kojima je Munchkin postao prelagan. Čak i munchkin_monster_enhancers_150takvi Super-Munchkini će naići na nove izazove u staroj igri uz ovakav dodatak. I kao „braaaaainz“ na kraju, do kraja 2011 godine je najavljen izlazak Munchkin Zombies 2! U svakom slučaju, čeka nas zanimljiva godina puna nemrtvih zombija, mozgova, otkačenih čarolija, nabrijanih čudovišta i još nabrijanijih igrača.


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona