Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pyramid #3/23: Action Adventures

Autor: Exxar

pyramid_3_23_action_adventures_250Steve Jackson Games izdali su 23. broj svog časopisa Pyramid u njegovoj aktualnoj, trećoj po redu inkarnaciji. Ovomjesečni broj nosi naziv Action Adventures, a glavnina sadržaja su gotove avanture za igre koje koriste GURPS Action seriju dodataka za GURPS ili su pak općenito inspirirane filmskom akcijom.

Pyramid #3/23: Action Adventures sadrži četiri gotova scenarija koji se razlikuju po dozi "specijaliziranosti" za GURPS Action: Blowups Happen koji je namijenjen upravo za Action te sadrži potpune GURPS statistike, Night of the Megacorp koja sadrži GURPS statistike za najveće prijetnje te informacije za korištenje uz Action, Operation Sun Dog koja sadrži preporuke za Action ali je pogodna za bilo koji sustav (ne samo GURPS), te Calamity Road koja je u potpunosti systemless.

Tu su naravno i ostali popratni članci koji pašu uz GURPS Action. Prodajna cijena je osam američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona