Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Munchkin Zombies i ostale novosti

Autor: Exxar

munchkin_zombies_475.jpg

Steve Jackson Games kao najnoviji izdanak Munchkin franšize najavili su Munchkin Zombies koji će izaći tijekom travnja 2011.! Igrači će poprimati uloge zombija koji love ljude zbog njihovih ukusnih mozgova, a igra će naravno biti kompatibilna sa svim ostalim Munchkin igrama.

Munchkin Zombies sadržavat će 168 karata u boji koje će ilustrirati John Kovalic te posebnu Munchkin kocku. Klase će biti različiti tipovi zombija, npr. Strong Zombie, Plague Zombie pa čak i Atomic Zombie. Umjesto rasa pojavit će se Mojo karte koje će funkcionirati slično stilovima iz Munchkin Fua ili powerima iz Munchkin Bitesa.

Ostale novosti tiču se termina izlaska novih, ali i reprintova starijih Munchkin izdanja. Tako bi se reprintovi Munchkin Fu linije i Munchkin Cthulhu linije, kao i novi Munchkin Cthulhu 4 - Crazed Caverns, Munchkin Marked For Death, Munchkin Boxes of Holding i +6 Bag o' Munchkin d6 u prodaji trebali naći do kraja mjeseca.

U studenom bi se u prodaji trebali naći Munchkin: Go Up a Level, Munchkin Quest: Portal Kombat, Munchkin: Santa's Revenge, Munchkin Booty: Fish and Ships te reprintovi Super Munchkin 2, Munchkin Booty linije i The Good, the Bad and the Munchkin. U prosincu će pak izaći Star Munchkin: Space Ships, Munchkin Reloaded te reprintovi Munchkin 4 i Star Munchkin linije.

A za 2011. je najavljena "gomila novih stvari" povodom desete obljetnice Munchkina te reprintovi Munchkin 5 i Munchkin Blendera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona