Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Protekla godina u GURPS-u

Autor: Exxar

daily_illuminator_475.jpg

Na Daily Illuminatoru, dnevnome blogu Steve Jackson Games jučer je završila retrospektiva GURPS naslova izdanih u proteklih godinu dana. Retrospektiva je počela prije otprilike mjesec dana te je u šest nastavaka podsjetila čitatelje na izašle dodatke, a mi vam je ovim putem prenosimo. Nadamo se da će vam pomoći pri održavanju vaše GURPS kolekcije potpunom.

Steve Jackson Games u zadnje vrijeme su se orijentirali na elektronska izdanja pa je tako tijekom protekle godine izdan samo jedan papirnati naslov (Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game), no to su više nego nadoknadili PDF-only izdanjima koja po povoljnoj cijeni donose više materijala za GURPS nego ikad do sada.

U periodu od lipnja do srpnja 2009. izašli su:


U periodu od kolovoza do rujna 2009. izašli su:


U periodu od listopada do studenog 2009. izašli su:


U periodu od prosinca 2009. do siječnja 2010. izašli su:


U periodu od veljače do ožujka 2010. izašli su:


I na kraju, u periodu od travnja do svibnja 2010. izašli su:


Treba napomenuti kako su neki od ovih dodataka (Infinite Worlds I.S.T., Range Ruler, cjelokupna Teralogos News serija te Alphabet Arcane: Lost Serifs) u potpunosti besplatni.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona