Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Spaceships 7: Divergent and Paranormal Tech

Autor: Exxar

gurps_spaceships_7_150.jpgSteve Jackson Games izdali su još jedan dodatak za GURPS u svojoj PDF-only Spaceships liniji - GURPS Spaceships 7: Divergent and Paranormal Tech. Kao što je vidljivo iz naslova, ovaj sourcebook bavi se brodovima konstruiranim egzotičnim i nadnaravnim tehnologijama.

Od organskih brodova do brodova pogonjenih magičnim silama, ovaj dodatak ima sve. Zombi svemirski brod? Nema problema. Osim obilja novih opcija za konstrukciju svemirskih brodova, tu su i primjeri gotovih brodova poput onoga koji je načinjen od torza, glave i ruku mrtvoga boga. A pored pravila za same brodove donosi i proširena, naravno opcionalna pravila za borbe svemirskih brodova posebno prikladna za ovakve čudne brodove.

Prodajna cijena ovog PDF dodatka na 39 stranica je svega 8 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona