Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Dungeon Fantasy 9: Summoners

Autor: Exxar

gurps_df9_summoners.jpgSteve Jackson Games izdali su prvi ovogodišnji dodatak za GURPS, a ujedno se radi o devetom po redu dodatku u sklopu njihove linije Dungeon Fantasy. GURPS Dungeon Fantasy 9: Summoners bavi se likovima koji svoje magične moći koriste prizivajući moćne saveznike.

Ovaj PDF-only naslov na 44 stranice donosi četiri summoner templatea - demonologista, elementalista, necromancera i shamana. Oni bi naravno bili beskorisni bez statistika potencijalnih saveznika od kojih je opisano 18 različitih vrsta - svaka sa nekoliko varijacija. Naravno, tu su i prateća pravila, savjeti za korištenje summonera u igrama, te nezaobilazni adventure seedovi.

Prodajna cijena je osam američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona