Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Recenzija: Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game

Autor: Exxar

gurps_vorkosigan.jpgVeć smo u nekoliko navrata pisali o Vorkosigan Sourcebook and Roleplaying Gameu u režiji Steve Jackson Games. Ovaj naslov originalno je najavljen kao GURPS Vorkosigan davne 2003. te je sve do nedavno bio neprekidno odgađan. Ranije ove godine iznenada je pušten u prodaju, prvo samo u PDF obliku, no pred koji mjesec i u papirnatom, hardcover izdanju.

Ovaj puta donosimo vam recenziju ovog dugo i željno iščekivanog naslova. Bez obzira na to jeste li zagriženi Vorkosigan fan, netko tko je tek čuo za serijal, prekaljeni roleplayer i/ili obožavatelj GURPS-a ili za ove pojmove upravo čujete prvi put, preporučamo vam da je pročitate. Nećete požaliti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona