Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao GURPS High-Tech

Autor: Exxar

gurps_high-tech.jpgPrije nekoliko dana izašao je dugo očekivani GURPS High-Tech od Steve Jackson Games. Ova knjiga na 256 stranica donosi ogroman popis opreme od 18. stoljeća do danas, uključujući vatreno oružje, oklope, vozila i raznovrsnu opremu (od kamperske do špijunske). Također proširuje pravila vezana uz upotrebu vatrenog oružja, adaptirajući već postojeće skillove i advantage iz Basic Seta za nove uporabe i donoseći nove tehnike.

Ovaj naslov je obavezan za sve koji igraju GURPS u raznim modernim settinzima, a mogao bi biti koristan i za ostale rpg sisteme, s obzirom da je sva oprema detaljno opisana i vrlo dobro istražena. Preporučena cijena je 38 američkih dolara, a na službenoj stranici možete naći tucet izvadaka u .pdf formatu koji izvrsno dočaravaju cijelu knjigu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona