Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game - GOTOV!

Autor: Exxar

gurps_vorkosigan.jpgVeć smo nekoliko puta pisali o Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game iz Steve Jackson Games i svaki smo puta najavljivali novi, odgođeni datum izdavanja. No najviše puta odgađana, ali po najavama izdavača možda i najpotpunija GURPS knjiga ikada konačno je gotova! PDF verzija bit će dostupna s e23.sjgames.com kasnije tijekom dana, dok će papirnata, full-color hardcover verzija biti dostupna u listopadu.

The Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game donosi sve što je potrebno kako biste se uključili u avanture smještene u Vorkosigan univerzum iz pera Lois McMaster Bujold, pogonjeno GURPS-om. Bez obzira na to jeste li Milesov obožavatelj ili ga tek želite upoznati, ova je knjiga za vas. Sadrži povijest settinga, opise mnogih planeta, informacije o istaknutim likovima, bilješke o tehnologiji, ideje za avanture, te adaptaciju GURPS Spaceships sistema za izradu svemirskih brodova posebno prilagođenu settingu (i naravno, gotove statistike nekolicine brodova).

Prodajna cijena hardcover verzije bit će oko 40 američkih dolara, a cijena PDF verzije bit će poznata u trenutku objavljivanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona