Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Spaceships 4

Autor: Exxar

gurps_spaceships4.jpgIz radionice Steve Jackson Games dolazi nam četvrti izdanak serije dodataka za Spaceships. GURPS Spaceships 4: Fighters, Carriers, and Mecha donosi sve potrebno kako biste uživali u svemirskim dogfightovima, ali i u borbama između ogromnih (ili onih manje ogromnih) hodajućih ratnih strojeva.

Osim statistika brojnih brodova i mechova različitih veličina, Spaceships 4 donosi i opcionalna proširenja combat systema iz Spaceships 1 koja borbu između fightera i mechova čini onakvom kakvom treba biti: dinamična i uzbudljiva, na bliskoj udaljenosti.

Kao i ostatak Spaceships serije, ovaj dodatak dostupan je jedino u pdf verziji, i to po cijeni od svega 8 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona