Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova pdf GURPS izdanja

Autor: Exxar

gurps_loadouts_monsterhunters.jpgIz Steve Jackson Games dolaze dva nova .pdf-only izdanja za GURPS.

GURPS Loadouts: Monster Hunters prvi je dodatak iz Loadouts serije. Njena namjena je igračima na raspolaganje dati gotove pakete opreme za različite situacije kako bi se minimiziralo vrijeme potrošeno na sastavljanje popisa opreme. Kao što je vidljivo iz naslova, ovaj dodatak donosi pakete za lovce na čudovišta, i to one s početka i kraja 20. stoljeća, odnosno iz pulp i modern žanrova. Paketi za oba vremenska razdoblja dolaze u dvije varijante: oni za likove na budžetu, te oni za likove koji ne pitaju za cijenu. Svi paketi sadrže sve što je potrebno određenim ulogama lovaca te usto sadrže opcije za brzu prilagodbu. Osim gotovih paketa, u ovom naslovu nalaze se i neka opcionalna pravila za vatreno oružje i ostalu opremu, kao i nešto nove opreme posebno korisne lovcima na kreature noći.

GURPS Thaumatology: Magical Styles donosi sustav stilova magije za čarobnjake. Poput onih za borilačke vještine iz GURPS Martial Arts, stilovi se razlikuju po filozofijama na kojima su bazirani, principima po kojima njihova magija funkcionira, te po selekcijama spellova koje njihovi korisnici uče. Ukoliko ste u svojim kampanjama željni različitih "škola" i stilova magije koji se međusobno razlikuju po primjeni, izvoru ili efektima koje mogu proizvesti, ovo je dodatak za vas. Osim sustava za stilove, Magical Styles sadrži i druge informacije korisne za spellcastere, od kojih su vjerojatno najzanimljiviji magijski perkovi. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona