Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bliži se Rikon 2011

Autor: Belmorn

3zmaj-logoRiječka konvencija Rikon ove će se godine održati 14. i 15. listopada na prostoru Filozofskog fakulteta na sveučilišnom kampusu na Trsatu.

Pripremljen je i kratki trailer kao montaža onog što nas očekuje iduće godine, a u sklopu konvencije, kao i uvijek, možete očekivati razna predavanja, igre, radionice, izložbe i predstavljanja.

Konkretan program još nije dostupan, a organizatori pozivaju one koji se još uvijek žele priključiti programu da im se obrate na trecizmaj(at)gmail.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona