Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rikon 2011. galerija

Autor: Belmorn

rikon_galerijaPrije više od tjedan dana završila je Riječka konvencija Rikon. Posjetili ste konvenciju, obišli program i pročitali izvještaje. Ostaje samo pogledati galeriju i pronaći se na fotografijama.

Opširnije...

Rikon 2011. izvještaj - subota

Autor: Belmorn

artefakt-2Pročitajte i drugi dio izvještaja sa Rikona. Što se događalo u subotu i tko je osvojio nagradu Artefakt?

Opširnije...

Rikon 2011. izvještaj - petak

Autor: Belmorn

rikon2011-plakatZavršio je 14. Rikon. Što se ove godine moglo vidjeti i doživiti na Riječkom festivalu fantastike? Saznajte u prvoj polovici našeg izvještaja.

Opširnije...

Rikon 2011. - satnica i detaljni program

Autor: Belmorn

rikon2011-plakat2Bliži se petak i početak Rikona koji će se ovog vikenda održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Objavljen je detaljni program i satnica, pa pogledajte što vas očekuje na konvenciji.

Opširnije...

Bliži se Rikon 2011

Autor: Belmorn

3zmaj-logo2Riječka konvencija Rikon ove će se godine održati 14. i 15. listopada na prostoru Filozofskog fakulteta na sveučilišnom kampusu na Trsatu.

Opširnije...

Rikon 2010. - Vox Populi

Autor: Belmorn

vox-rikon-2010

Pogledajte Vox Populi sa ovogodišnjeg Rikona, upijte atmosferu i saznajte što posjetitelji, predavači i organizatori misle o njemu.

Opširnije...

Rikon 2010. subota i nedjelja

Autor: Belmorn

PA099035Rikon 2010. se priveo kraju, saznajte što se događalo sa subote na nedjelju. Koja ste predavanja propustili, tko je dobio nagradu Artefakt, te gdje se nalazi žena u crvenom bikiniju?

Pogledajte i slike sa konvencije u našoj galeriji.

Opširnije...

Rikon 2010. petak

Autor: Belmorn

PA088907Jučer je u prostorijama Filozofskog fakulteta počeo rikonski vikend. Petak je proveden u znaku opuštenog druženja i predavanja.

Opširnije...

RiKon 2009 - Vox Populi

Autor: ns1

Rikon 2009. subota

Autor: Aelis

Subotu ujutro iskoristili smo za šetnju gradom budući da je početak programa bio zakazan tek za 16 sati. Vrijeme do tog trenutka brzo je prošlo, a do ACR-a se moglo doći vlastitim, javnim gradskim prijevozom ili organizirano - istim onim autobusom koji je putnike prevozio do grada dan prije.

Opširnije...

Rikon 2009. petak

Autor: sabriel

RiKon, konvencija znanstvene fantastike koja se održava u Rijeci, do sada je u povijesti mnogo puta mijenjala lokaciju, a ovog puta se smjestila u prostorima Astronomskog centra Rijeka (ACR) što je za jednu manju konvenciju bio pun pogodak.

Opširnije...

Rikon 2008 - Zaključak

Autor: ns1

DSC02873.JPG Rikon 2008 je završio. Hodnici Filozofskog fakulteta su pusti i tihi. Cipele se lijepe za pod od raznih tekućina, a posvuda se vide posljedice tulumarenja. Vrijedna nekolicina članova udruge 3.zmaj koji su uspjeli preživjeti, uključujući i njihovog predsjednika, posprema ostatke Rikona 2008.

Opširnije...

Rikon 2008 - subota

Autor: ns1

crowd.JPGSubotnji Rikon 2008 počeo je prema planu s igrom "Black Dragon Game". Ova igra zahtjeva od igrača da pronađu određenu lokaciju u gradu Rijeci, fotografiraju je pred njom kao dokaz da su bili tamo, i vrate se do Info pulta po nagradu. Sigurni smo da je igra trajala cijeli dan.

Opširnije...

Rikon 2008 - petak

Autor: ns1

rikon2008.jpgO Rikonu smo mnogo pričali, mnogo toga se najavljivalo i još više iščekivalo. U petak 10.10. Rikon 2008 otvorio je svoja vrata.

Opširnije...

Rikon 2007

Autor: ns1

dogadjaji_rikon_1.jpgI ove godine mladi entuzijasti još mlađe riječke udruge 3. Zmaj odlučili su se na još jednu organizaciju RIKONa, nadajući se kako će barem donekle uspjeti zacijeliti rane od prošle godine.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona