Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljujemo Liburicon 2013!

Autor: ivako

Još dva tjedna nas dijeli od festivala znanstvene fantastike, ovaj put u znaku pirata! Opatijska dvodnevna konvencija - Liburnicon 2013 - će se, kao i do sada, održati u prostorima osnovne škole "R.K.Jeretov".

JC50sKako sami organizatori kažu, lajtmotiv ovogodišnje konvencije osjetit ćemo kroz cijeli programski sadržaj ispunjen koncertima Belfast fooda i The Shamrocka, predavanjima, performansima i brojnim dekoracijama za sve dobne uzraste. Svugdje ćemo vidjeti pirate, gusare, brodove, lopove, blaga i još mnogo toga. Algoritam i Ministarstvo kulture RH nam donose počasnu gošću ovogodišnjeg Liburnicona, Jacqueline Carey. Predstavljati će "Kushielova strijela", jednu od novela iz serije "Kushielovo nasljedstvo". Održavati će predavanja i promociju kroz oba dana festivala, 23. i 24.8.2013. Uz Carey, ove godine očekujemo i nagrađivanu urednicu i kritičarku Cheryl Morgan sa predavanjima na temu Urban Fantasya. Većinu poznatih naših predavača ćemo slušati i ove godine; Aleksandar Žiljak, Krešimir Mišak, Korado Korlević, Ivo Turk i mnogi drugi.

Kao i do sada, očekuje se velika posjećenost sa, a ulaznice se kreću od 30 kuna za jedan dan i 50 kuna za oba dana. Planirate li ostati oba dana, predlažemo noćenje u školskoj dvorani udaljenoj 1km od same škole koja za jednu noć stoji 20 kuna. Predbiljedžbe se primaju do 15.8. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Parking je i dalje besplatan. Sve detalje o Liburiconu 2013 ili o smještaju i kako doći do konvencije potražite na njihovoj stranici www.liburnicon.org

Dok čekamo program, koji bi trebao biti objavljen do 12.8., pogledajte promotivni video konvencije:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona