Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava Liburnicona 2012

Autor: Belmorn

liburnicon-475

Odbrojavamo mjesec dana od početka Opatijske konvencije Liburnicon koja će se ponovno održati na prostoru Osnovne škole "R.K.Jeretov".

Liburnicon se održava 17. – 18. 8. 2012. a počasni gost konvencije biti će Steven Erikson, autor serijala “Malazan Book of the Fallen” i Klaudija Čermak, višestruko nagrađivana kreatorica vizualnih efekata brojnih filmova koji uključuju Gladiatora i posljednjeg Harry Pottera.

Najavljeni gosti i predavači uključuju Krešimira Mišaka, Korada Korlevića, mr. sc. Davora Jadrijevića, Amira Muzura, Domagoja Nikolića, Iva Turka, Mladena Bana, Ratka Martinović, Miroslava Wranku i druge.

Dok očekujemo puni raspored, najavljene su neke od tema predavanja: Kako je sve počelo?, Vještice i vampiri, Energija iz ničega, o LARP-u, Klingonsko društvo, Mistična bića, Forenzika, Razotkrivanje matrica.

Program će obuhvaćati razna predavanja, projekcije, performanse, radionice, koncerte grupe Svarica i Shamrock, izložbe, te brojne društvene igre.

Cijena ulaznice za oba dana iznosi 50 kn, a 30 za jedan dan. Cijene noćenja su ponovno 20 kn, a predbilježbe se primaju do 15.8.

http://liburnicon.org/

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona