Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Liburnicon 2013. - izvještaj

Autor: ivako

liburnicon-13 1Napokon su se slegli dojmovi sa Liburnicona 2013. pa pročitajte izvještaj sa ovogodišnje konvencije!

Opširnije...

Vox Populi - Liburnicon 2013

Autor: Belmorn

liburnicon2013"Evo ih, kreću" izmoreno je dobacio jedan od posjetitelja Liburnicona kad je vidio ekipu sa kamerom i mikrofonom. I mi vas volimo!

Opširnije...

Program Liburnicona 2013

Autor: ivako

Festival-Liburnicon-pirate-mapS&F konvencija Liburnicon 2013 objavila je svoj program pun interesantnih sadržaja prilagođen svim dobima. Program možete pročitati u nastavku članka ili ga preuzeti u PDFu.

Opširnije...

Najavljujemo Liburicon 2013!

Autor: ivako

volonterke liburniconJoš dva tjedna nas dijeli od festivala znanstvene fantastike, ovaj put u znaku pirata! Opatijska dvodnevna konvencija - Liburnicon 2013 - će se, kao i do sada, održati u prostorima osnovne škole "R.K.Jeretov".

Opširnije...

Liburnicon 2012. - Vox Populi

Autor: Belmorn

vox-liburnicon-2012Kao i svaki puta, gnjavili smo posjetitelje konvencije, saznali što su očekivali i kako su se proveli na Liburniconu 2012.

Opširnije...

Galerija Liburnicona 2012.

Autor: Belmorn

galerija-liburnicon Vox Populi i video intervju sa Stevenom Eriksonom, počasnim gostom Liburnicona,  morat ćete pričekati još par dana. Galerija fotografija sa konvencije srećom dolazi na vrijeme.

Opširnije...

Liburnicon 2012. - izvještaj

Autor: marlene

liburniconLiburnicon 2012. bio je prepunjen raznim događanjima koji su zadovoljili ukuse i najizbirljivijih posjetitelja. Prema riječima organizatora, ovogodišnja konvencija je privukla rekordan broj posjetitelja (preko 1200) iz Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja. Cijeli događaj je prošao bez većih grešaka, uz izvrsne goste izlagače te dobru zabavu.

Opširnije...

Program Liburnicona 2012

Autor: Belmorn

liburnicon-programOpatijska SF&Fantasy konvencija Liburnicon objavila je ovogodišnji program, kojeg u potpunosti možete pregledati ovdje, dok ćemo vam u članku samo ukratko istaknuti satnicu. 

Opširnije...

Liburnicon 2012 otkrio trailer!

Autor: Belmorn

liburnicon2012-trailerNakon što su nam članovi iz opatijske udruge Kulturni front prije nešto više od 2 tjedna najavili goste i predavače ovogodišnjeg Liburnicona, napokon je izašao i nestrpljivo očekivani trailer za ovu opatijsku konvenciju.

Opširnije...

Najava Liburnicona 2012

Autor: Belmorn

opatija_libunicom_logoOdbrojavamo mjesec dana od početka Opatijske konvencije Liburnicon koja će se ponovno održati na prostoru Osnovne škole "R.K.Jeretov". Saznajte više...

Opširnije...

Liburnicon 2011 - Vox Populi i galerija

Autor: Belmorn

voxDonosimo vam duh i atmosferu prošlotjednog Liburnicona. Pogledajte video izvještaj Vox Populi i našu galeriju slika s konvencije.

Opširnije...

Liburnicon 2011 - izvještaj

Autor: Belmorn

planetLjetna konvencija ponovno je eskalirala u broju posjetitelja, što se dijelom može pripisati zabavnom programu, ali i počasnom gostu Guy Gavriel Kayu.

Opširnije...

Trailer Liburnicona 2011.

Autor: Exxar

LIBURNICON_150Ekipa iz opatijske udruge Kulturni front je u suradnji sa udrugom Lapiš snimila već tradicionalni trailer za nadolazeću SF & fantasy konvenciju Liburnicon.

Opširnije...

Guy Gavriel Kay je počasni gost Liburnicona 2011.

Autor: Belmorn

Guy-Gavriel-KayFestival znantvene fantastike i fantastike Liburnicon održat će se krajem idućeg mjeseca u Opatiji, a najavljeno da će se kao počasni gost pojaviti i pisac Guy Gavriel Kay.

Opširnije...

Liburnicon 2010 - Vox Populi

Autor: Belmorn

liburnikon-10-vox.pngZavršio je Liburnikon, poznat po svom Plažakon programu. Kako su se ljudi proveli u prostorijama OŠ Jeretov i na plažama Opatije, pogledajte u Vox Populi videu.

Također možete pregledati bogatu galeriju slika s konvencije na ovom linku.

Opširnije...

Liburnicon 2010 - subota

Autor: ns1

Liburnicon_2010 - Pavuna.jpgPlažakon, Energetska budućnost civilizacije, mačevanje, Počasni gost Liburnicona 2010 - dr.sc.Davor Pavuna, samo su neki od pojmova koji su obilježili subotu u Opatiji. Liburnicon 2010 je posjetilo oko 500 posjetitelja koji su se zabavili do kasnih noćnih sati.

Opširnije...

Liburnicon 2010 - petak

Autor: ns1

P8208344.JPGOpatijski festival znanstvene fantastike i fantastike - Liburnicon 2010 - ovog je petka otvorio svoja vrata u OŠ J.R. Jeretov (Opatija). Novi prostor nudi nove i bolje mogućnosti. Ove godine Liburnicon se trudio staviti naglasak na onaj ozbiljniji i znanstveniji dio festivala -predavanja.

Opširnije...

Liburnicon 2009 - summa summarum

Autor: ns1

P1010012.JPGDrugi dan gotovo svake konvencije prolazi bolje i posjećenije pa ni Liburnicon 2009 nije iznimka. Prva subotnja točka programa "Plažakon" na kratko je preselila glavni događaj konvencije ravno na more (odnosno plažu) gdje je izvedena opatijska varijanta "Survivora".

Opširnije...

Liburnicon 2009 - petak 24.7.

Autor: ns1

P1010083.JPGOvo ljeto se održala još jedna konvencija znanstvene fantastike i fantasyja - LIBURNICON 2009. Lokacija konvencije je Opatija - naš turistički dragulj, a cijela konvencija je prilagođena ljetnim vremenima pa je tako naglasak na program stavljen u popodnevnim i večernjim satima.

Opširnije...

Liburnicon 2007

Autor: Exxar

Svjedočenje jednog organizatora
Sve ima svoj početak

Kad se krenulo u organizaciju ovogodišnjeg Liburnicona želja nam je bila da ispunimo tri osnovna cilja; okupiti ljubitelje znanstvene fantastike i fantastike iz cijele Hrvatske, obogatiti turističku ponudu Grada Opatije i obogatiti sadržaj za mlade. Sva tri cilja su ispunjena.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona