jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Izašao novi Munchkin

Autor: Exxar
pic_news_goodbadmunchkin.jpgOvih dana u prodaju je puštena najnovija Munchkin igra - The Good, The Bad and The Munchkin. Za neupućene, Munchkin je višestruko nagrađivana linija kartaških igara koja među ostalime parodira roleplaying, fantasy, superheroje, te sada i westerne. Imali smo priliku isprobati The Good, The Bad and The Munchkin na sajmu igara Spiel 2007, i izgleda da je ovo jedan od do sad najboljih Munchkina. Kao i uvjek (osim u slučaju Munchkin Fu), ilustrirao ju je John Kovalic, sadrži 168 karata, a prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

Spiel 2007? Prisustvovali smo najvećemu sajmu igara na svijetu, a uskoro možete očekivati izvještaj...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona