xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Sretan rođendan, Zagorka!

Autor: sabriel

marija-juric-zagorka.jpgU utorak, 2. ožujka, slavimo 137. rođendan naše vjerojatno najpoznatije novinarke i spisateljice - Marije Jurić Zagorke, javlja Culturnet.hr.

Povodom te obljetnice u organizaciji Centra za ženske studije organizirat će se nekoliko događanja, od kojih bi našim čitateljima najzanimljivije bilo čitanje njenog najpoznatijeg djela - Gričke vještice. Čitanja će se održati sutra u 12 sati u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8 u Zagrebu, te u Splitu 4. ožujka u 18 sati.
Tim javnim čitanjem promovirat će se osnivanje Kluba čitatelja Zagorke u ta dva navedena grada, a u Klub se možete prijaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zagorkin rođendan možete proslaviti i neovisno, posjetom Memorijalnom stanu u slobodno vrijeme ili čitanjem jednog od brojnih povijesnih romana: Gordana, Plameni inkviztori, Kći Lotrščaka...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona