xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Program udruge USS Croatia u kolovozu

Autor: Isenhart

usscroatia.jpgDonosimo novosti u vezi ljetne aktivnosti udruge ljubitelja Zvjezdanih Staza, U.S.S. Croatia. O njima su izlazili članci u Areni, Jutarnjem listu, Večernjem listu i Nedjeljnom vjesniku, a bili su gosti i u nekoliko radio emisija. Ambicija ne nedostaje. San ove udruge su predavanja, tečajevi, igraonice i konvencije.

Da se podsjetimo, ljeto je među njihovim krugovima donijelo znatne promjene u terminima. Tako kolovoz donosi još jednu ljetnu shemu, što će reći da sastancii dalje "nastupaju" samo četvrtkom. Sve detalje pročitajte u ovom članku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona