xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Osvojite 8. broj Eridana!

Autor: Isenhart

3zmaj.jpgU srpnju 2005. godine udruga "3. zmaj" pokrenula je izdavanje fanzina pod nazivom "Eridan", a do sada je izašlo 7 brojeva. Ovaj fanzin dostupan je u tiskanom obliku, a možete ga naručiti putem interneta.

Nije novost da urednici vrlo često uključuju radove, ilustracije i članke vanjskih suradnika. Možda ste upravo Vi osoba čiji će se rad i zalaganje tiskati na stranicama Eridana. Sudjelujte u natječaju i kao autor ostvarite vlasništvo novog izdanja već po samom izlasku.

Tema ovog broja su "Brodovi", a pretpostavka je da Vaš rad već nije pronašao mjesto na nekoj drugoj tiskovini. Društvo iz 3. zmaja pruža sasvim dovoljno vremena da pružite mašti oduška. Rok za predaju radova je 01. kolovoza 2009.  Prihvatite se "kista i olovke", dopuštene su sve likovne i literarne tehnike stvaranja, a za detaljna pravila i uvjete svakako pročitajte članak na službenoj stranici. Nakon ocjenjivanja radova svim će autorima biti poslani i rezultati natječaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona