xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Program udruge USS Croatia u lipnju

Autor: Isenhart
usscroatia.jpg
4. 6. - četvrtak
Opatijski Trg  Star Trek kviz Najslabiji trekkie.
7. 6. - nedjelja Opatijski Trg  Board gaming night
11. 6. - četvrtak    - nema sastanka
13. 6. - subota Plitvice  Izlet na Plitvice
14. 6. - nedjelja Špansko  Star Trek drinking game
18. 6. - četvrtak Opatijski Trg  Warp pogon - zbilja ili fantastika
21. 6. - nedjelja Opatijski Trg  Star Trek Munchkin turnir
25. 6. - četvrtak
   - nema sastanka
28. 6. - nedjelja
Sljeme  Izlet na Sljeme

Uvid u detaljnije informacije nalazi se na službenoj stranici ovih strasnih ljubitelja Zvjezdanih Staza. Tu su i forum, galerija te neizbježni chat. Dozvolite si posjet i tko zna? Možda prepoznate i rasplamsate žar koji fanove diljem svijeta okuplja već desecima godina.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona