Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Call of Cthulhu LCG Core Set u prodaji

Autor: Exxar

call_of_cthulhu_lcg.jpgNakon skoro godinu dana čekanja, u prodaju je pušten Call of Cthulhu living card game Core Set. Njega će svaki mjesec slijediti po jedan novi asylum pack. Ako niste upoznati s terminom living card game, radi se o varijanti na collectible card game prodajni sistem.

Za razliku od CCGa, karte za LCGove ne dolaze raspoređene slučajnim odabirom u boosterima, već fiksno raspoređene u asylum packovima (ime specifično za CoC LCG) koji se izdaju na mjesečnoj bazi. Svaka dva asylum packa iz istog mjeseca sadrže iste karte, što eliminira poteškoću nabavke pojedinih karata, uz održavanje iste razine modifikacije deckova i raznolikosti igre.

Naime, Call of Cthulhu igra kartama originalno je puštena u prodaju kao CCG tijekom 2004. Ubrzo je stekla krug vjernih igrača, no tadašnja situacija na tržistu igara uzrokovala je marginalnu profitabilnost. Umjesto da ugase igru, Fantasy Flight Games odlučili su promijeniti marketinšku shemu, (isto su učinili i za svoj A Game of Thrones CCG), a rezultat toga je living card game. Do sada se to pokazalo uspješnim, no nikad se ne zna što budućnost nosi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona