Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Talisman Revised 4th Edition

Autor: Exxar

talisman.pngGašenjem Black Industries (divizije Games Workshopa zadužene za roleplaying igre), sudbina popularne igre na ploči Talisman ostala je upitna. No nakon što su Fantasy Flight Games dobili licencu za sve igre u vlasništvu Games Workshopa koje se ne bave minijaturama, ostalo je samo pitanje vremena kada će izdavanje Talismana biti nastavljeno.

Talisman Revised 4th Edition donosi manje inovacije u odnosu na četvrtu ediciju izdanu prije nešto više od godinu dana. I dalje je cilj provesti svojeg heroja kroz tri regije igre do centra, gdje se nalazi Crown of Command za kojom heroji teže. Na putu je, osim mnogih borbi i ostalih prepreka, potrebno proći kroz dolinu vatre, što je jedino moguće uz pomoć magičnog talismana po kojem igra nosi ime.

Prodajna cijena ove nove edicije Fantasy Flighta je 50 američkih dolara. Za vlasnike Black Industries izdanja, svojom cijenom od 20 dolara primamljiviji je paket za nadogradnju izdan paralelno s igrom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona