Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Call of Cthulhu card game novosti

Autor: Exxar

call_of_cthulhu_lcg.jpgIz Fantasy Flight Gamesa najavljuju kako će core set pomlađenog Call of Chtulhu card gamea biti pušten u prodaju početkom siječnja. Osim toga, trenutno se u prodaji nalazi najnoviji asylum pack, At The Mountains of Madness.

Da vas podsjetimo, ova igra je originalno bila izdana kao collectible card game, no zbog upitne profitabilnosti dizajneri su odlučili promijeniti koncept distribucije, umjesto da je ugase. Zajedno sa A Game Of Thrones CCG-om pretvorili su je u "living card game" (LCG), a razlika u odnosu na CCG je što se karte umjesto putem slučajnog rasporeda u boosterima prodaju u fiksnim "asylum packovima" koji izlaze svakih par mjeseci.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona