Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Pathfinder RPG

Autor: Exxar

 

pathfinder_rpg.jpgPaizo Publishing najavili su izdavanje Pathfinder roleplaying igre, bazirane na 3.5 OGL licenci, za kolovoz 2009. S obzirom da će 3.5 edicija biti diskontinuirana izlaskom četvrte, ova igra služit će kao baza za njihove Pathfinder avanture, koje su odlučili nastaviti izdavati kompatibilne sa 3.5 pravilima.

Ove avanture objavljuju se jednom mjesečno u Pathfinder časopisu, a zajedno tvore tzv. Adventure Pathove, odnosno mini-kampanje. Tijekom jedne godine bit će objavljena dva Adventure Patha, a za svaki od njih izdana zasebna knjiga sa sabranim avanturama koje ga čine.

Ukoliko vas zanima kako će to izgledati, već sada možete skinuti alpha verziju Pathfinder RPGa u PDF formatu - Paizo je playtest ove igre učinio otvorenim za sve.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona