Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgKao što su već najavili, Fantasy Flight Games prestali su proizvoditi svoje A Game of Thrones i Call of Cthulhu kartaške igre u CCG formatu, te su ih reorganizirali u novi format kojega su nazvali Living Card Game.

Umjesto da se par puta na godinu izdaje nova edicija, od čijih par stotina različitih karata u boosterima dolazi tucet slučajno odabranih, u LCG formatu svaki mjesec izaći će novi Chapter odnosno Asylum pack (za AGOT odnosno CoC, tim redosljedom). Svaki ovakav pack sadržavat će 20 različitih karata, od kojih 10 dolazi u jednoj kopiji, a drugih 10 u tri kopije, što znači sve skupa 40 fiksnih karata po packu.

Chapter packovi za A Game of Thrones počinju redovno izlaziti od ovog mjeseca, a Asylum packovi za Call of Cthulhu od 10. mjeseca ove godine, no u međuvremenu će ipak izaći dva nova Asylum packa. Cijena svakog Chapter/Asylum packa bit će 10 američkih dolara.

Ovomjesečni Chapter pack za A Game of Thrones je The War of Five Kings.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona