Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Ark of Lost Souls

Autor: Exxar

ark_of_lost_soulsFantasy Flight Games najavili su Ark of Lost Souls, novu avanturu za svoj Deathwatch RPG.

Ark of Lost Souls igrače u ulozi Deathwatch svemirskih marinaca ostavlja nasukane na Mortis Thuleu, ogromnom space hulku (amalgam olupina svemirskih brodova sjedinjenih djelovanjem warpa) koji pluta bespućima svemira. Kako kažu iz FFG-a, igrači će na putu do spasenja pronaći neočekivane saveznike i suočiti se sa neviđenim strahotama, a samo spasenje će ih možda koštati više nego su spremni žrtvovati. No Ark of Lost Souls ne sastoji se samo od ove trodjelne avanture - također služi i kao općeniti sourcebook za space hulkove, uključujući i sustav za generiranje vlastitih space hulkova. 

Ark of Lost Souls možemo očekivati početkom iduće godine, a prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona