Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mythic Iceland za BRP u prodaji

Autor: Exxar

mythic_icelandChaosium su u prodaju pustili Mythic Iceland, sourcebook za svoj Basic Roleplaying sustav.

Kao što je vidljivo iz naslova, Mythic Iceland igračima nudi resurse za igranje avantura u fantasy verziji srednjevjekovnog Islanda utemeljenoj na bogatom folkloru ove nordijske zemlje. Kročite zelenim nizinama, vulkanskim planinama i masivnim glečerima, no budite na oprezu od vilenjaka, trolova, mitskih zvjeri i zlokobnih čini. Ova knjiga na 276 stranica u 19 poglavlja sadrži mnoštvo informacija, od političkog ustroja srednjevjekovnog Islanda preko različitih mitova i njihovih manifestacija pa sve do savijeta za crossover sa Cthulhu mythosom. Preporučena prodajna cijena je oko 35 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona