Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova WH40KRP izdanja za studeni

Autor: Exxar

book_of_judgementFantasy Flight Games najavili su četiri nova naslova za svoje Warhammer 40,000 Roleplay igre koji će biti izdani tijekom studenog: Book of Judgement, Haarlock's Legacy Trilogy, Hostile Acquisitions i The First Founding.

Book of Judgement i Haarlock's Legacy Trilogy dodaci su za Dark Heresy. Prvi je sourcebook o zakonskom sustavu Imperija te se fokusira na Artiber profesiju i provođenje reda i mira u Calixis sektoru. Potonji je pak kolekcija koja na jednom mjestu sakuplja sve tri Haarlock's Legacy avanture.

 

 

 

 

hostile_acquisitions

Hostile Acquisitions je sourcebook za Rogue Trader koji se bavi kriminalom i gusarenjem u Koronus Expanseu, sa savjetima za vođenje kampanja koje se odvijaju izvan dosega imperijalnog zakona.

The Fist Founding je dodatak za Deathwatch čija su tema originalne Space Marine legije. Donosi pravila za četiri legije čiji rezultantni chapteri nisu opisani u dosadašnjim knjigama, informacije o izdajničkim legijama, itd.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona