Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dodjela ovogodišnjih ENija samo što nije počela

Autor: Klosharr

ennies_250Da, došlo je i to doba godine – dodijela Gen Con EN World RPG Awardsa, znanih i kao ENnies. Ove godine, glasanje je otvoreno 15. srpnja a završava danas do kraja dana. Zaboravili ste dati glas? Ova informacija vas je nekim čudom dosad zaobišla? Nemajte straha, vremena je još ostalo stoga klikajte vamo i glasajte.

Ako vam sve ovo nije jasno i nemate pojma o čemu pričamo, slijedi kratko objašnjenje. ENniji su godišnja nagrada koju dizajnerima igara, piscima i crtačima u RPG industriji dodijeljuje publika, tj. igrači. Nagradu kao takvu začeo je 2001. EN World, vodeći fansite za D&D/d20, te se sa vremenom razvila i obuhvatila apsolutno sve tabletop RPG sisteme pored d20 sistema na koje se fokusirala u samim počecima. Danas status ENnija u RPG industriji nije nimalo zanemariv – postali su, naime, jako prominentan način za igrače, ljubitelje i pratitelje RPG industrije općenito da izraze svoje zahvale, pohvale i priznanja pojedinim sistemima, dizajnerskim timovima te na kraju i pojedincima koji su nam sve to omogućili.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona