Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Elder Sign i The Dragon

Autor: Exxar

elder_signFantasy Flight Games najavili su skorašnje izdavanje novog dice gamea The Elder Sign i ekspanzije za Talisman, The Dragon.

The Elder Sign je igra Richarda Launiusa i Kevina Wilsona, dizajnera popularnog Arkham Horrora. Od jednog do osam igrača poprimaju uloge istražitelja razotkrivajući misterije muzeja u kojem su se počeli otvarati portali na onu stranu, te im je cilj zaustaviti dolazak jednog od osam Ancient Onea pronalaskom elder signova i zatvaranjem portala. Ako to ne učine na vrijeme, Ancient One dolazi na naš svijet i igra prilično sigurno završava pogubno po igrače.

dragonThe Dragon je pak najnovija ekspanzija za igru na ploči Talisman. U igru uvodi novu, dvostranu verziju centralnog područja igre koja omogućuje igračima prolazak tog dijela uz nove izazove, ili ulazak u Dragon Tower i sukob sa Dragon Kingom. Osim toga, u igru se uvode i tri Dragon Lorda čiji utjecaj s vremenom igru čini mnogo opasnijom. Tu su naravno i četiri nova lika te mnoštvo tokena i karata za proširenje igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona