Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Travanj 2011. u Pathfinderu

rule_of_fearIz Paizoa su nam prošli mjesec za Pathfinder izašli Rule of Fear, Faiths of Purity, Game Mastery Map Pack: Crypts, Game Mastery Item Cards: Carrion Crown Deck, Tomb of The Iron Medusa i Trial of The Beast.

Rule of Fear je novi gothic horror campaign setting za Pathfinder, kojeg bi se dalo usporediti s Ravenloft settingom za D&D. Vukodlaci, vampiri, i slične strahote vrebaju iz tame. Samo za one s čeličnim živcima. Ovaj novi setting na 64 strane donosi pregled gradova, ljudi, plemstva, praznovjerja, legendi, čudovišta i svega ostalog što je potrebno za dizajniranje najstrašnijih mogućih priča smještenih u zemlju Ustalav.

faiths_of_purityFaiths of Purity je nova knjiga koja donosi pregršt novosti za sve sljedbenike dobrih bogova; tipa cleric, paladin, i slično. Novi spellovi, featovi, traitovi, te detalji o svim dobrim božanstvima i još mnogo toga.

Također, izašao je i novi Game Mastery Map Pack: Crypts, koji nam donosi novih 18 kartica za detaljan prikaz grobnica unutar vaše kampanje, te Game Mastery Item Cards: Carrion Crown Deck, koji nam donosi još 54 nove kartice s grafičkim prikazom raznih blaga i oružja koje vaši likovi mogu posjedovati.

tomb_of_the_iron_medusaOd novih avantura izašao je modul Tomb of The Iron Medusa, samostalna avantura za likove 14-og nivoa, koja se vraća korijenima igre. Detaljizirana taverna u kojoj igrači započinju avanturu, i kripta prepuna zamki, blaga i raznih čudovišta. Uz to, izašao je i drugi dio Carrion Crown adventure patha, pod nazivom Trial of The Beast, u kojem su igrači suočeni s rješavanjem misterija oko Lepistadtske zvijeri.

trial_of_the_beast

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona