Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Carrion Crown, novi Adventure Path i ostali Pathfinder naslovi

haunting_of_harrowstoneIzdana su tri nova naslova za Pathfinder RPG: The Haunting of Harrowstone, Inner Sea World Guide i Game Mastery Map Pack: Dungeon Sites.

Pathfinder franšiza je započela s još jednim nizom avantura, Pathfinder Adventure Path 43: The Haunting of Harrowstone (The Carrion Crown 1 of 6). Gradić Ravengro ima problema s nemrtvim hordama koje se dižu iz ruševina obližnjeg zatvora koji je davno prije izgorio. Tko će i kako pokušati spasiti gradić? Odigrajte pa saznajte.

inner_sea_world_guidePaizo nam je također pripremio i jednu oveću knjigu, Pathfinder Campaign Setting: Inner Sea World Guide, koja nam na 320 strana donosi opise lokacija, bogova, čudovišta, kultova, predmeta itd. svojstvenih Golarionovoj regiji oko Inner Sea. Sve što bi moglo dodatno začiniti vašu kampanju, u jednoj knjizi.

dungeon_sitesI za kraj, izlazi i Game Mastery Map Pack: Dungeon Sites, koji nam donosi novi set mapa za izradu tamnica. Za svaki put kad vam se ne da crtati mnogobrojne hodnike i prostorije kroz koje vaši igrači prolaze, ovo je idealna stvar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona