Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pathfinder Bestiary 2, Book of The Damned - Volume 2, Godsmouth Heresy

pathfinder_bestiary_2_250Početak 2011 godine nam je donio mnogo zanimljivosti iz izdavačke kuće Paizo, tj. točnije u obliku njihovih Pathfinder knjiga koje su od 2009 godine do sada skupile veliku bazu obožavatelja među novim, ali i okorjelim gamerima. Tako su u prodaju puštene Pathfinder Bestiary 2, Book of The Damned - Volume 2: Lords of Chaos i The Godsmouth Heresy

Bestiary 2 donosi preko 300 novih monstera koje mogu biti protivnici ili saveznici vašim playerima, ili čak mogu biti i sami playeri. Predivan artwork, novi dodaci za modifikaciju postojećih monstera, dodavanje novih zmajeva, divova, demona, itd. Prisutni su i neki monsteri koji su se nalazili u starijim izdanjima D&D Monstrous Manuala, te priličan broj novih i unikatnih živina. Neophodan dodatak svakoj Pathfinder kolekciji. Cijena hardcovera je oko 40 dolara.

pathfinder_lords_of_chaos_250Book of the Damned – Volume 2: Lords Of Chaos je knjiga od 64 strane koja u malom pakiranju donosi puno novosti. Detaljne opise i statistike za preko 40 demon lordova i njihova kraljevstva, povijest demona, novu prestige klasu za igrače, i opis nekoliko novih magic itema, prikladnih za takvu okolinu. Idealna knjiga za odabir nekog od glavnih negativaca u bilo kojoj Pathfinder kampanji.

A kao šećer na kraju, za sve igrače koji traže brzu zabavu, i ne da im se slagati vlastite kampanje, Paizo svaki mjesec izdaje nekoliko avantura za sve igrače željne brze zabave, na njihovom siteu možete pročitati više o redovitim publikacijama kao što su samostalna avantura Godsmouth Heresy, ili serijal Pathfinder Adventure Path avantura. koje se mogu koristiti zasebno, ili se nadovezivati kao jedna velika kampanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona