Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Blood of the Martyrs i The Frozen Reaches u prodaji

Autor: Klosharr

Za sve ljubitelje Warhamer 40k settinga stižu radosne vijesti iz Fantasy Flight Gamesa. Krajem prosinca u prodaju su puštena dva nova dodatna materijala vezana uz RPG igre iz navedena franšize.

dark_heresy_blood_of_martyrs_250Blood of Martyrs je sourcebook za Dark Heresy RPG koji nas više približava igranju uloge pripadnika Adeptus Minstoruma. Unutar knjige nalaze se nova dodatna pravila vezanja uz igranje klergije, novi backgroundovi te alternativna oprema i karijere za vaše likove.

Uz navedeno, knjiga sadrži i detaljnu povijest Adeptus Ministoruma kao i njihovog ogranka Sisters of Battle, povijest njihova djelovanja u Calixis sektoru te opise i biografije istaknutih pojedinaca unutar spomenutih organizacija. Prodajna cijena Blood of Martyrs sourcebooka je oko 40 američkih dolara.

 

 

 

 

 

rogue_trader_the_frozen_reaches_250

The Frozen Reaches je avantura za Rogue Trader RPG, prva iz The Warpstorm Triology serije. Avantura vašu posadu stavlja na planet Damaris u Forsellis sustavu koji se nalazi na putu nadolazeće invazije orkova. Cilj posade je obraniti planet i preživjeti napad te, naravno, usput ostvariti što je moguće veći profit, a što točno im sve stoji na putu saznajte u ovoj knjizi.

Iako je dio serije i kao takva postavlja temelje za istu u vidu događaja i istaknutih NPC-ova, napravljena je tako da se može igrati i kao standalone avantura. Prodajna cijena ove avanture je ok 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona