Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

2010 Rogue Trader Adventure Contest

Autor: Exxar

rogue_trader_logo_475.png


Fantasy Flight Games objavili su natječaj za kreaciju avantura za svoj drugi RPG u Warhammer 40K RPG liniji, RogueTrader. Natječaj traje do 18.10. a pobjednik će biti nagrađen potpisanim primjerkom novog Edge of the Abyss sourcebooka.

Avanture ne smiju sadržavati više od 10000 znakova, a osim avanture svaki natjecatelj mora priložiti i kratak (1000 do 2000 znakova) opis jednog planeta, asteroida, svemirske stanice ili slično. Članovi WH40KRPG razvojnog tima recenzirat će poslane avanture, a tri (po njihovom mišljenju) najbolje bit će proslijeđene grupi playtestera na isprobavanje. Oni će odrediti konačnog pobjednika, a osim što će dobiti primjerak Edge of the Abyssa, njegov planet/asteroid/stanica bit će službeno uvršten u Koronus Expanse. Sve tri avanture iz finala će biti objavljene na FFG websiteu za download.

Za detaljna pravila, posjetite službenu objavu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona