Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warhammer Fantasy Roleplay: The Gathering Storm

Autor: Exxar

wfrp-gathering-storm-box-left_150.pngFantasy Flight Games izdali su prvu kampanju za novu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya. The Gathering Storm započinje u gradiću Stromdorfu, ajunake očekuju smrtonosni protivnici, moralne dileme i nemilosrdne sileprirode.

Treća ediciju WFRP-a oslanja se na razna pomagala koji u igru unose dosta elemenata igara na ploči, a naslovi za igru izdaju se u boxed setovima s mnoštvom komponenti. The Gathering Storm nije iznimka, pa tako osim adventure booka sadrži karte Stromdorfa u boji, karte za potpomaganje igre, handoute za igrače, tokene itd. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona