Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena nova ekspanzija za Talisman

Autor: Exxar

talisman_the_highland_150.pngFantasy Flight Games najavili su novu ekspanziju za četvrtu revidiranu ediciju igre na ploči Talisman. Talisman: The Highland je četvrta po redu ekspanzija za aktualnu verziju igre, a u prodaju će biti puštena tijekom proljeća.

Legende kažu da sva magija potiče iz začarane rijeke koja izvire na najvišoj planini u zemlji. Pri vrhu su njene vode  najzasićenije magijom, a njene obale načičkane draguljima. No svima koji se žele domoći njenih bogatstva i moći na putu stoji strašni Eagle King, čuvar izvora magije koji uljeze dočekuje bez milosti.

The Highland uvodi novu, istoimenu regiju odnosno ploču u igru. Tu je i preko sto novih karata te šest novih likova s kojima se može zaigrati, kao i mnoge nove mogućnosti na putu ka pobjedi. Prodajna cijena ov ekspanzije biti će oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona