Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgKrajem prošlog mjeseca u prodaju su pušteni novi chapter odnosno asylum packovi za Fantasy Flight Gamesove A Game of Thrones i Call of Cthulhu Living Card Gameove.

The Battle of Blackwater Bay je posljednji chapter pack u King'sLanding ciklusu za A Game of Thrones LCG. Sukob velikih kuća nadglavnim gradom Westerosa dolazi do vrhunca u epskoj borbi. Među novimkartama prominentni su plaćenici, pyromanceri, bojni brodovi i strojevite naravno karte koje koriste Shadow mehaniku. In Memory of Dayje pak drugi asylum pack u Dreamlands ciklusu za Call of Cthulhu LCG.Glavna tematika je sukob sila dana i noći, a nastavlja se i pričazapočeta u prošlom asylum packu koja prati glavne likove Gregory Grya iTwilu-Katherine Price.

Iako je prošli mjesec također bio očekivan i prvi Battle Pack za novi Warhammer Invasion LCG, Skavenblight Threat još se nije našao u prodaji, a iz FFG-a nema nikakvih obavijesti o njegovom stanju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona