Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

warhammer_invasion.pngFantasy Flight Games u prodaju su pustili svoj najnoviji living card game - Warhammer: Invasion, smješten u svijet Warhammer Fantasy Battles. Podsjećamo, LCG je FFG-ov format trading card gameova u kojemu karte ne dolaze slučajno raspoređene u boosterima, već se svaki mjesec u prodaju pušta paket novih, fiksnih karata.

U Warhammer: Invasion dva igrača se bore za prevlast nad Starim Svijetom. Mogu voditi jednu od dviju strana - Order i Destruction, a da bi postigli pobjedu, moraju razvijati svoj glavni grad, održavati vojsku, te slati heroje na questove.

Pored Warhammer: Invasion, u prodaju su pušteni i novi Asylum odnosno Chapter Packovi za Call of Cthulhu i A Game of Thrones LCG-ove. Twilight Horror je prvi Asylum Pack u ciklusu Dreamlands za Call of Cthulhu, a u igru donosi povratak Day/Night mehanike. Tales From the Red Keep je četvrti Chapter pack u ciklusu King's Landing za A Game of Thrones te zadržava fokus na Shadows mehanici, uz povratak nekih starih favorita kao što su Prince Oberyn Martell, poznatiji kao Red Viper.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona