Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantasy Flight Games novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgDonosimo vam kratak pregled igara na ploči iz Fantasy Flight Gamesa koje bi trebale izaći tijekom jeseni. Radi se o četiri ekspanzije te dvije potpuno nove igre uvezene iz Njemačke.

The Frostmarch je ekspanzija za kultnu fantasy igru Talisman. Ledena Kraljica pretvara zemlju u smrznutu pustoš, a na putu joj stoje mnogi avanturisti. Ekspanzija donosi četiri nova lika, mnoštvo spellova, questova i ostalih karata, te uvodi princip alternativnih završetaka igre.

The Sea of Blood je ekspanzija za fantasy igru Descent: Journeys Into the Dark temeljenu na scenarijima. Donosi povratak kampanjskog načina igre uvedenog u ekspanziji Road to Legend, te omogućuje igračima plovidbu morima otočja Torue Albes, potragu za zakopanim blagom i morske bitke.

Tribune Expansion je jednostavno ime ekspanzije za Tribune, povijesnu igru s elementima fantasyja smještenu u antički Rim. U borbu za političku nadmoć uvodi Cara i kuću Brutii, donosi nove opcije za stjecanje utjecaja, te nove načine završetka igre.

Operation Daedalus je ekspanzija za taktičku igru Tannhauser smještenu u alternativnu povijest. Prvi svjetski rat nikada nije završio, a sile Reicha su se okrenule okultnome. Donosi dvije nove mape i šest novih scenarija. Prva od njih je Kretski labirint, u kojega sukobljene strane šalju vojnike kako bi zarobili minotaura. Druga je Outpost of Gevaudan koja uvodi mogućnost korištenja snajpera.

Bushido je nova igra upravljanja zemljom u feudalnom Japanu. Igrači poprimaju uloge daimyoa te se natječu u utrci za poziciju šoguna. Cilj je sakupljanje bodova koji mjere čast, što se postiže držanjem provincija, pobjedama u borbi ili održavanjem ceremonija.

Planet Steam se odvija na istoimenoj planeti godine 2415.  Njeno središte sadrži mnoge sirovine, a igrači se bore za kontrolu nad njom kako bi ih se domogli što više. Fokus je na strateškom baratanju resursima jer su njihova ekstrakcija, nabava opreme i osvajanje planete međusobno ovisni, a jedno ne ide bez drugoga. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona