Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

coc_lcg_path_yha-nthlei.jpgIzdavanje lipanjskih deckova za Fantasy Flight Gameseve LCG-ove A Game of Thrones i Call of Cthulhu je kasnilo, te su oni tek sada u prodaji.

The Path to Y'ha-nthlei posljednji je asylum pack u ciklusu Summons of the Deep za Call of Cthulhu LCG. Tema ovog asylum packa su transformacije (pod utjecajem sila mythosa), stoga većina karata koje on donosi mijenjaju različite karakteristike u igri. Što se tiče priče, The Path to Y'ha-nthlei privodi kraju polaganu transformaciju glavnoga lika Julie Brown u deep onea.

A Time of Trials jest drugi chapter pack u ciklusu King's Landing za A Game of Thrones LCG. Chapter pack produbljuje novu Shadows mehaniku, a sadrži karte koje će dovesti u pitanje i dobro planirane taktike. Između ostalog, na kartama se pojavljuju Gold Cloaks, Stormdancer i The Hound.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona