Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantasy Flight LCG novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgOvih dana u prodaji bi se trebali naći najnoviji chapter/asylum packovi za A Game of Thrones i Call of Cthulhu living card gameove iz Fantasy Flight Games.

City of Secrets prvi je chapter pack u novom ciklusu za A Game of Thrones LCG, King's Landing. Kao što je vidljivo iz naslova, ciklus će se baviti događajima i spletkama u glavnom gradu Westerosa. Na FFG websiteu možete pročitati preview ovog chapter packa, fokusiran na kartu jednog od najpopularnijih likova serijala A Song of Ice and Fire, Tyriona Lannistera.

The Thing From the Shore predzadnji je asylum pack u Summons of the Deep ciklusu za Call of Cthulhu LCG. Sadržaj ovog asylum packa fokusiran je na mehaniku skill checka, a preview možete pročitati na FFG siteu.

Podsjećamo, LCG format (zasad ekskluzivan od FFG) se razlikuje od tradicionalnog CCG odnosno TCG formata u metodi distribucije karata. Umjesto izdavanja novih edicija svakih nekoliko mjeseci koje se sastoje od booster packova s randomiziranim kartama, jednom mjesečno izlazi novi chapter odnosno asylum pack koji sadrži fiksne karte.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona