Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Talisman - The Dungeon

Autor: Exxar

talisman_the_dungeon.pngFantasy Flight Games najavio je drugu po redu ekspanziju za svoju revidiranu četvrtu ediciju popularne igre na ploči Talisman. Ekspanzija nosi naziv The Dungeon, a najavljena je za svibanj.

Prije nebrojeno vjekova, dovitljivi čarobnjak odvažio se sukobiti sa moćnim Gospodarom Tame. Nakon borbe koja je trajala danima, uspio ga je zarobiti u njegovoj vlastitoj tamnici i oteti mu moći. Pomoću njih izradio je magičnu krunu koja mu je omogućila apsolutnu vlast nad zemljom Talismana, krunu koja je nakon njegove smrti postala meta avanturista željnih moći. No Gospodar Tame još je uvijek ostao zarobljen u svojoj tamnici, punoj izopačenih kreatura koje mu služe i jedva čekaju da proždru zalutale nesretnike...

Ekspanzija the Dungeon u igru unosi dodatnu ploču koja predstavlja novo područje, tamnicu Gospodara Tame. Da bi si olakšali potragu za magičnom krunom (što je cilj originalne igre), igrači se mogu "poslužiti" bogatstvima iz riznice mračnoga gospodara, te si čak skratiti put do krune. Naravno, prvo se moraju probiti kroz podanike Gospodara Tame i pobijediti njega samog. Osim dodatne ploče, The Dungeon donosi pet novih likova i obilje novih karata na kojima se temelji sama mehanika igre. Najavljena prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona